Assalamu alaykum - Frid vare med er våra bröder och systrar i Islam och våra bröder och systrar i mänskligheten och välkomna till Swedish United Da'wah Centers (SUDC:s) hemsida.

Det här är en ideell verksamhet som har som målsättning att samla engagerade människor runtom om i landet, under ett och samma tak, för att tillsammans både utbilda och bjuda in folk till Islam.

Vi vill med rätt folk, rätt man på rätt plats, med rätt utbildning och material dela med våra kunskaper på olika platser i Sverige, vilket även ska leda till ökad förståelse av Islam bland icke - muslimer.

Förutom det här så är vår verksamhet även till för dig som söker efter sanningen och ännu inte är muslim, då den här hemsidan förhoppningsvis erbjuder mycket till dig och dina frågetecken.

Men den är även till för er konvertiter, d.v.s. nya muslimer, där vårt mål är att finnas till hands för även er och besvara era frågor och hjälpa er med allt det nya som ni har blivit vägledda till och valt i det här livet.

För er som vill vara med och jobba med Da'wah, inom vår verksamhet, så är ni välkomna att anmäla ert intresse för den eller de aktiviteter ni vill medverka i.

Ni kan enkelt läsa om och anmäla er till våra aktiviteter genom att gå in på menyn "Da'wah - Aktiveter", här ovan, för att sedan klicka på den aktivitet ni är intresserade av, och längst ned på sidan anmäler ni er.

Låt oss göra den här resan tillsammans, använd hemsidan, marknadsför den, sprid nyheten om oss och följ och gilla oss på Facebook och se framförallt till att, som sagt, gå in på våra Da'wah - Aktiviteter och anmäl ert deltagande.

Vi på SUDC ser fram emot ett samarbete med alla er där ute och hoppas även på att se er i framtiden och för er som inte funnit Islam ännu eller precis antagit tron så hoppas vi att vår verksamhet och den här hemsidan kan vara er till stor hjälp.

Vi ses inshaAllah - om Gud vill i framtiden! Assalamu alaykum - Frid vare med er!