Postutdelning


I denna aktivitet är målet att samarbeta med Posten och göra vår postutdelning genom deras tjänst som heter ”Reklamfixaren”. Detta är en tjänst som tillåter oss att skicka ut broschyrer och information om Islam till de hushåll vi vill utan att bli avvisade från folk som har ”ingen reklam tack!” på sina dörrar. Vi når ut till alla vi vill.

Tjänsten fungerar så att vi kan skicka ut fördesignade brev med information om Islam till de målgrupper vi önskar. Tjänsten erbjuder ett filtersystem som tillåter oss att bl.a. välja ålderspann på folk, bostadsform, inkomstnivå, område etc. som vi vill skicka brev till. Alla brev som skickas ut kommer på ett professionellt sätt även att ha mottagarens namn och adress på sig.

Till vår hjälp, för att välja våra målgrupper, så använder vi oss av vår konvertitdatabas och ser vilket mönster som är det vanligaste bland de som omfamnat Islam via oss. På det sättet så kan vi rent strategiskt inshaAllah nå ut till mer passande målgrupper för att ta emot information om Islam. Denna tjänst kräver ekonomiskt stöd, så se till att stödja oss med gåvor för att möjliggöra denna aktivitet.

Tillbaka till Aktivitetsöversikten...